Hier vind je de leerplannen voor Horeca.
Leerplannen
- Grootkeukenkok - Geldig tot 31-8-2023
- Grootkeukenverantwoordelijke- Geldig tot 31-8-2023
- Hotelonthaal
- Hotel
- Hotelbedrijf
- Hulpkelner - geldig tot 31-8-2023
- Kelner - geldig tot 31-8-2023
- Kelner banketdienst - geldig tot 31-8-2023
- Kelner brasserie taverne bistro - geldig tot 31-8-2023
- Keukenverantwoordelijke - Geldig tot 31-8-2023
- Kok - Geldig tot 31-8-2023
- Medewerker brasserie taverne bistro - geldig tot 31-8-2023
- Traiteur-banketaannemer - Geldig tot 31-8-2023
- Verantwoordelijke brasserie taverne bistro - geldig tot 31-8-2024
- Zaalverantwoordelijke - geldig tot 31-8-2023
- Zwevende modules (Suikerkunst opgeheven sinds 31/8/2016; andere ZM nog geldig)
- Bereider van visproducten
- Medewerker fastfood
- Medewerker spoelkeuken
- Keukenmedewerker - Nieuw 1-2-2022
- Hulpkok 2021 - Nieuw 1-2-2022
- Grootkeukenhulpkok 2021 - Nieuw 1-2-2022
- Grootkeukenkok 2021 - Nieuw 1-2-2022
- Chef de partie vlees, wild en gevogelte - Nieuw 1-2-2022
- Chef de partie groeten, fruit en kruiden - Nieuw 1-2-2022
- Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren - Nieuw 1-2-2022
- Chef de partie desserten, brood en gebak - Nieuw 1-2-2022
- Kok - Nieuw 1-2-2022
- Barman - Nieuw 1-9-2022
- Hulpbarman - Nieuw 1-9-2022
- Hulpkelner 2022 - Nieuw 1-9-2022
- Kelner 2022 - Nieuw 1-9-2022