Hier vind je de leerplannen voor Horeca.
Leerplannen
- Grootkeukenhulpkok - Geldig tot 31-8-2022
- Grootkeukenkok - Geldig tot 31-8-2023
- Grootkeukenmedewerker - Geldig tot 31-8-2022
- Grootkeukenverantwoordelijke- Geldig tot 31-8-2023
- Hotelonthaal
- Hotel
- Hotelbedrijf
- Hulpkelner
- Hulpkok -Geldig tot 31-8-2022
- Kelner
- Kelner banketdienst
- Kelner brasserie taverne bistro
- Keukenverantwoordelijke - Geldig tot 31-8-2023
- Kok - Geldig tot 31-8-2023
- Medewerker brasserie taverne bistro
- Traiteur-banketaannemer - Geldig tot 31-8-2023
- Traiteurkok - Geldig tot 31-8-2022
- Verantwoordelijke brasserie taverne bistro
- Zaalverantwoordelijke
- Zwevende modules (Suikerkunst opgeheven sinds 31/8/2016; andere ZM nog geldig)
- Bereider van visproducten
- Medewerker fastfood
- Medewerker spoelkeuken
- Keukenmedewerker - Nieuw 1-2-2022
- Hulpkok 2021 - Nieuw 1-2-2022
- Grootkeukenhulpkok 2021 - Nieuw 1-2-2022
- Grootkeukenkok 2021 - Nieuw 1-2-2022
- Chef de partie vlees, wild en gevogelte - Nieuw 1-2-2022
- Chef de partie groeten, fruit en kruiden - Nieuw 1-2-2022
- Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren - Nieuw 1-2-2022
- Chef de partie desserten, brood en gebak - Nieuw 1-2-2022
- Kok - Nieuw 1-2-2022