Curriculumontwikkeling

Curriculumontwikkeling Volwassenenonderwijs

Decreet  van 15 juni 2007

Het decreet betreffende het volwassenenonderwijs van 15 juni 2007 bepaalt dat Vocvo en de pedagogische begeleidingsdiensten gezamenlijk:
2. de ontwikkeling van nieuwe opleidingsprofielen of de actualisering van bestaande opleidingsprofielen voor het volwassenenonderwijs coördineren.

Daarnaast engageerden de 4 pedagogische begeleidingsdiensten en Vocvo er zich toe om ook de leerplanontwikkeling in het volwassenenonderwijs gezamenlijk te coördineren.

Projectgroep curriculumontwikkeling

De projectgroep curriculumontwikkeling staat in voor de uitvoering van de opdrachten m.b.t. opleidingsprofielen en leerplannen. Meer informatie in de afzonderlijke rubrieken "opleidingsprofielen" en "leerplannen".

 

Wenst u meer te weten over de curriculumontwikkeling in het volwassenenonderwijs lees dan hier verder.

 

Vragen over curriculumontwikkeling?

Neem contact op met de leden van de projectgroep curriculumontwikkeling

Frederik Vanroelen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Monique De Ridder - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Johan Du Bois - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Danny Splets - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carolien Fuchs - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank">